Puolentoista vuoden Matkalle Meripohjolassa lähti suoraan Kalajoelta 100-vuotisjuhlista joukko kirjoittamaan matkailun uutta kertomusta. Se on kertomus vetovoimasta, joka näkyy kauas. Se on kertomus luottamuksesta ja luovuudesta. Se on kertomus menestyksekkäästä yhdessä rakentamisesta. Se saa matkailijat tulemaan, viihtymään ja viipymään.

torstai 29. marraskuuta 2012

Pikku Peuran palvelukonsepti

Metsäpeuranmaan sydämen kehittäminenPikku Peura on riistaravintola Lestijärvellä, Metsäpeuranmaan sydämessä. Palvelujen kehittäminen kokonaisuutena on välttämätöntä uusien asiakaskuntien saavuttamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Asiakkaiden viipymää tulee voida pidentää. Välittömässä läheisyydessä on kolme korkeatasoista hirsihuvilaa kalaisan Valkeisjärven rannassa. Tähän kokonaisuuteen etsin konseptin, joka näyttäytyy asiakkaalle - yhtenäisenä ainutlaatuisena luontomatkailuelämyksenä
- mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen sekä huviloissa että ravintolassa
- houkuttelee uusia matkailijoita.

Tulen kehittämään
- palvelukonseptin
- palvelun tuottamisen konseptin ja
- hahmottamaan markkinointiviestintää.

Onko ideota?

Ainutlaatuinen metsäpeura ja Metsäpeuranmaa - ja Marja

Metsäpeura on jo kertaalleen Suomesta kadonnut peuralaji, joka 1970 -luvulla palautettiin luontoon Salamajärven kansallispuistoon, nykyiselle Metsäpeuranmaan matkailualueelle.Tätä harvinaislaatuista kaunista eläintä on tällä alueella nykyisin hieman yli tuhat yksilöä. Metsäpeuranmaa on siis nimensä veroinen ainutlaatuinen luontoalue, Suomen eteläisimmäksi erämaa-aluueksikin mainittu.

Metsäpeura, ainutlaatuinen luonto ja kansallispuistomaisema siivittävät Marjan matkailuyrityken vahvaan kasvuun. Eivät massat vaan laatumatkailu, ainutlaatuisuus, luonntolähtöinen hyvinvointipalvelu ja ihmisen turvallinen eheyttämiselämysmatkailu luonnossa, ovat sitä mitä Marja Hakkarainen kehittää omassa yrityksessään. Metsäpeuranmaa on uushumaani luontoyritys 2020-luvun palvelutarjonnalla.

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos hyvästä ruuasta ja miellyttävästä paikasta ja seurasta. Tämä on haastava aihe, mutta ehkä se sitten olisi kuitenkin metsästys. Voisiko sen ympärille rakentaa huomattavasti laajemman ja syvällisemmän asiakasohjelman?

    Terv. K.M

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Marja, hyvältä kuulostaa! Alue on niin upea.
    Terveisin, Mari

    VastaaPoista